Cand sa iei micul dejun, pranzul si cina ca sa slabesti!

iulie 9, 2016 // Categoria:

shutterstock_223771189

Esti deja experta in diete! Stii pe dinafara tabelul caloriile, iti cantaresti cu atentie portiile, esti extrem de atenta la ce mananci, fructele si legumele nu-ti lipsesc din meniu si cu toate acestea nu slabesti (sau nu atat cat ti-ai dori!).

Expertii consultati de goodtoknow.co.uk sustin ca majoritatea celor care doresc sa dea jos din kilograme omit sa acorde o mai mare atentie si ORELOR la care mananca. Dupa mai multe studii efectuate, ei au identificat orarul alimentar perfect, in opinia lor, pentru cele trei mese principale.

Prin urmare:

  • Micul dejun – ideal ar fi sa-l iei imediat dupa ora 7.00
  • Pranzul – intre 12.30 si 13.00
  • Cina – intre 18.00 si 18.30 (dupa aceasta ora, cu cat te asezi mai tarziu la masa, cu atat te vei certa mai tare cu cantarul a doua zi)

Cercetatorii au stabilit si orele cele mai periculoase pentru cei care tin dieta, cand sunt pe punctul sa uite de toate bunele lor intentii si sa dea iama in frigider: imediat dupa ora 11.00, in jurul orei 15.15 si la 21.30. Pentru aceste momente critice, ar fi bine sa-ti pregatesti niste gustari sanatoase sau sa incerci sa-ti gasesti o ocupatie care sa te tina departe de orice tentatie culinara.

ANDRA ON INSTAGRAM

LOAD MORE